Sunday, August 18, 2013

Медовый пирог с клубникой и бананом | Honey cake with strawberries and banana

       
Всем любителям вкусностей посвящается:)
       Клубника, бананы в меду,  нежное тесто из малинового йогурта... Невозможно не попробовать! 
 Сладко-фруктовое настроение на десерт или отличное начало дня:)

It is dedicated to all lovers of goodies:)
Strawberries, bananas with honey, tender dough with raspberry yogurt... It's impossible not to try!
Sweet and fruity mood for a dessert or a great start of a day:)

Вам потребуется | You'll need:


  • 2 ложки меда | 2 tablespoons of honey
  • 2 яйца | 2 eggs
  • 3 столовые ложки сахара | 3 tablespoons of sugar
  • 1 ч ложка разрыхлителя | 1 teaspoon of baking powder
  • 1.5 стакана малинового йогурта | 1.5 glass of raspberry yogurt
  • 2 банана | 2 bananas
  • 300 г клубники | 300 g of strawberries
  • 250 г муки | 250  g of flour
  • ванилин | vanilla 




Яйца взбить с сахаром, добавить ванилин и разрыхлитель, влить йогурт, перемешать, добавить муку до густого теста.                        Beat eggs with sugar, add vanilla and baking powder, add yogurt, stir, add the flour to a stiff dough.










Растопить мед, нарезать фрукты, оставив немного для украшения, выложить в форму. Полить фрукты медом, вылить сверху тесто, выпекать при температуре 180С примерно 40 минут. Готовый пирог лучше не вынимать из формы, а аккуратно разделить на кусочки деревянной лопаточкой и подавать холодным или горячим.





Melt the honey, cut fruit, leaving a little for decoration, put into baking pan. Drizzle fruits with honey, pour the dough ito the pan and bake at 180 ° C about 40 minutes. Ready pie is better not to remove from the pan and gently pulled apart into pieces with a wooden spatula and serve hot or cold.






Сладкого вам чаепития :)
Enjoy your tea:)

Avec l'amour, Marguerite...

No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...