Monday, March 31, 2014

Французский киш со шпинатом | French Quiche with Spinach




Основа - из песочного теста. The base is made of the short pastry.
250 г муки | 250 g of flour
1 чайная ложка соды | 1 tablespoon of baking soda
1 яйцо | 1 egg
соль | salt
180 г сливочного масла | 180 g of butter

Просейте муку, порубите масло ножом. разбейте туда яйцо, добавьте соль и соду и замесите тесто. Раскатайте его,  выложите в форму, смазанную оливковым маслом и отправьте в морозильную камеру на 20 минут.
Sift the flour, cut the butter with a knife, add an egg, salt and baking soda and knead the dough. Roll it out, put in a baking dish, oiled with olive oil and put in a freezer for 20 minutes.

Теперь - начинка. Than - the stuffing.


400 г шпината | 400 g of spinach
150 г сыра фета | 150 g of feta cheese
1 яйцо | 1 egg
150 г сливок| 150 g of cream
соль, перец, ароматные травы | salt, peper and aromatic herbs

Измельчите шпинат и выложите его на тесто, добавьте специи и кусочки мягкого сыра фета. Заливаем смесью взбитого яйца и сливок. Выпекать при температуре 200°C.  
Chop spinach and place it on the dough, add the spices and pieces of soft feta cheese. Fill with a mixture of whipped eggs and cream. Bake at 200 ° C. 

Приятного аппетита! 
Enjoy your meal!

Буду рада услышать о ваших кулинарных приключениях)
I'll be happy to hear about your cooking adventures)

Avec l'amour, Marguerite...


5 comments:

  1. Great bloog and this meal looks so good :D
    You asked me few days ago about following each other ;)
    I am now, visit me again and follow please on:

    http://www.nabilunity.com/
    https://www.facebook.com/NabilUnity

    ReplyDelete
  2. Looks very yummy!


    xx
    http://overloadstories.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Выглядит аппетитно, хотя шпинат я не люблю :)

    ReplyDelete
  4. great picturess!!!!!!
    follow mee! i follow you!!!
    elcollardesoma.blogspot.com

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...